Workshop, csapatépítés

Ökocsiga Játszóház

Workshop, csapatépítés

2023-ban új szolgáltatással célozzuk meg a munkahelyi közösségeket. Otthonunkban rendszeresen tartunk workshop programokat, amik során főleg fából és textilből készítünk munkadarabokat a vendégekkel. Ezek speciális tevékenységek, hiszen nálunk nem csak a ragasztást, festést és összeállítást gyakorolhatják, de egyes esetekben akár egyszerűbb gépekkel is kapcsolatba kerülhetnek. A mintadaraboktól igényhez és lehetőséghez képest el lehet térni, ha a más fajta vagy más méretű alkatrészt gyorsan el tudom készíteni. Ez mellett a vendégekkel intenzíven kell foglalkozni, mert itt nem egyszerű fajáték vagy illatpárna elkészítése cél, hanem egy összetetteb és látványosabb dísz vagy használati tárgy akár az évszakhoz, vagy jeles naphoz kapcsolódóan.
Egy foglalkozás nagyjából három óra elfoglaltságot jelent. A jó hangulatot a retro stílusban berendezett műhelyünk is fokozza. Közben vendégünk vagy egy kávéra, teára, vagy egy kis ropogtatni valóra.

A workshop remek csapatépítő tevékenység, ami saját telephelyükön és igény szerint a megrendelőnél végezhető!

Ezeket a foglalkozásokat adott esetben céges csapatépítő program során is ajánlani tudjuk. Természetesen a gépeket ilyenkor nem lehet a helyszínre vinni, ezért mindenki a sablon szerint dolgozik. Ebben az esetben létszám limit van a munka fajtájának függvényében. Fa alapanyagnál kevesebb, textil alapanyagnál több emberrel tudunk egyszerre dolgozni. A barkácsolás mellett eszközparkunk is rendelkezésre áll, hogy egy jó hangulatú, tartalmas és élménnyel teli programmal zárjuk a napot.
Amennyiben Ön a munkahelyén szeretne csapatépítő program keretében workshop foglalkozást látni, akkor jó helyen jár!

Aktuális tartalommal kapcsolatban az alábbi linkeken keresztül tájékozódhat. Keressen minket!

foltozoo.hu

facebook/Foltozoo