Távirányítós versenyautó pálya

A távirányítós versenyautó pálya az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk. Azt hiszem, hogy az összes játékunk közül a gokartok mellett ezt szeretik a legjobban. Nem is csoda, hiszen egy nagyon szépen megépített pályáról van szó, amivel gyermekek és felnőttek, barátok vagy családok mérhetik össze tudásukat. A játék alapterülete 2 x 3 méter, egyszerre négy autó használható rajta. A több, ügyességet próbáló  kanyar mellett box utca, műfű borítás, fák és egy mentő helikopter teszi igazán látványossá.

Kicsik szülői segítséggel tudják használni, hiszen nem mindenkinek egyszerű az irányítás. Természetesen a koordinátortól is segítséget kap az ifjú versenyző. Több résztvevőnél idő korlátot vezetünk be. Ilyenkor három perces váltásokban futnak a kocsik. Mivel egy garnitúra autó folyamatosan töltőn van, a rendezvény teljes ideje alatt üzemel a pálya. Összeépítése nagyjából 30 perc, hálózati áramot nem igényel.

És végül egy beszélgetés, melynek már többször tanúja voltam.

Apuka: – Nézd kisfiam, megmutatom  hogyan lehet irányítani az autót………..visszajövök vele és megkapod……….túlmentem, megyek még egyet és aztán oda adom………hallottam, mondtam már, hogy megkapod………bocsi, lejárt a menetidő. A következőben a tiéd…….A kérdés sokszor nem az, hogy ki győz majd a versenypályán, hanem az, hogy kié lesz először a távirányító?

Mindenki számára tartalmas szórakozást nyújt, bármely rendezvény színfoltja lehet

A galéria indításához kattintson az első képre.