Pedálos gokart nagyoknak

Hol lehetne jobban lefárasztani a gyereket (vagy a felnőttet), mint a pedálos gokart pályán? A gokartok a népszerű játékaink dobogós helyén vannak. Ezen az oldalon a 8-99 éves korosztálynak ajánlott járművek szerepelnek.

Gyermek és felnőtt programok ideális játékáról van szó, mely használójának méretéhez pillanatok alatt átállítható. Így magasságtól függetlenül bárki használhatja. Iskoláknak, táboroknak, családi napokra, autómentes és céges rendezvényekre egyaránt ajánljuk.

8 éves kor felett nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki nem tud pedálozni (néha azért találkozunk ilyennel). Itt már inkább a túlzott maga biztosság okozhat gondot. Ezért a biztonságos közlekedésre helyezzük a hangsúlyt, hiszen bár kicsiben, de itt is történhetnek balesetek. A biztonságról tapasztalt személyzet gondoskodik.

Kizárólag a Berg Toys gokartjait használjuk, amely a legjobb ami kereskedelmi forgalomban van. Ezek a játékok Hollandiában készülnek. Esztétikus kialakításúak, változatos színűek, pedál fékkel vannak ellátva. Jól fordulnak, a használata nagyon kellemes élmény.

A gokart pálya helyigénye ideális esetben 150-200 nm, ami lehet egy kézilabda pálya egy iskola udvarán vagy egy elkerített parkoló is. A pálya részét képezik a játékmezőt kijelölő bóják. A telepítés csak kemény felületre javasolt (aszfalt, salak vagy térkő). Füvön illetve homokos talajon a gokartokat nehezen lehet tekerni.

A játékok mellé a rendezvény típus függvényében ajánlom a kis méretű gokartjainkat.

A galéria a indításához kattintson a képre.