Pedálos gokart bérlés

Ökocsiga Játszóház

Pedálos gokart bérlés szabadtéri rendezvényekre, gyerektáborokba.

Ezek a járművek a népszerű játékaink dobogós helyén vannak, mert hol lehetne jobban és élmény dúsabban lefárasztani a gyereket (vagy a felnőttet), mint itt?

Gyermek és felnőtt programok ideális játékáról van szó, mely használójának méretéhez pillanatok alatt átállítható, így magasságtól függetlenül bárki használhatja. A pedálos gokartokat iskoláknak, táboroknak, családi napokra, autómentes és céges rendezvényekre egyaránt ajánlom. Igény szerint az egyik járművet pótüléssel is el lehet látni, ezért ebben a szülő, vagy nagy tesó a kisebbet is tudja vinni.

Használata természetesen jó időben ideális, de nem akadály a futó zápor sem. Sok más játékkal ellentétben a pedálos gokart nem érzékeny a vízre, megfelelő öltözékkel esőben is használható.

Esti program? Miért ne! A pedálos gokartok lámpával is felszerelhetők és kivilágított bójákat is tudunk biztosítani az esti játékhoz.

8 éves kor felett nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki nem tud tekerni (néha azért találkozunk ilyennel). Itt már inkább a túlzott magabiztosság okozhat gondot. Ezért a biztonságos közlekedésre helyezzük a hangsúlyt, hiszen bár kicsiben, de itt is történhetnek balesetek. A biztonságról tapasztalt személyzet gondoskodik.

Kizárólag a Berg Toys gokartjait használjuk, amely a legjobb ami kereskedelmi forgalomban van. Ezek a játékok Hollandiában készülnek. Esztétikus kialakításúak, változatos színűek, fékkel vannak ellátva. Jól fordulnak, a használata nagyon kellemes élmény.

A gokart pálya helyigénye ideális esetben 150-200 nm, ami lehet egy kézilabda pálya egy iskola udvarán vagy egy elkerített parkoló is. A pálya részét képezik a játékmezőt kijelölő bóják. A telepítés csak kemény felületre javasolt (aszfalt, salak vagy térkő). Fűvön illetve homokos talajon a járműveket nehezen lehet tekerni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!