Tel.: 06-30/263-0636
E-mail: safranylaci@gmail.com

Játssz velünk!
Játékok a mobilitás jegyében
Egyebek

Magunkról

Magunkról

Játszóházunk nem vállal saját telephelyén gyermek programokat, de mint eddig is igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni. Legyen az városi vagy céges rendezvény, óvodai vagy iskolai program, gyereknap, családi nap, autómentes nap, állunk a rendezvényszervezők és a pedagógusok rendelkezésre

Az Ökocsiga Játszóházat 2006-ban hoztuk létre családi vállalkozásként. Kezdetben kizárólag természetes alapanyagokat használtunk. A faágakból különböző méretű és formájú alkatrészek készültek, amiket a gyermek megcsiszolt, ezután együtt összeállítottuk. Fából készültek a járművek és a különböző rovarok is melyet zsákmadzaggal, rafiával, termésekkel, fűszerekkel egészítettünk ki. A kicsiknek azért tetszett, mert ilyen technikával még nem találkoztak, a szülőknek és nagyszülőknek pedig azért, mert visszahozta egy kicsit a gyermekkorukat. A fajáték készítés természetesen a mai napig megmaradt, de idő közben további kézműves tevékenységekkel bővült. Ilyenek a varrás, textiltáska festés, bőrékszer készítés, gyöngy vasalás, zsugorfólia medál készítés. Foglalkozás közben sok ismeretet próbálunk átadni a velünk játszóknak. Megismertetjük őket a felhasznált alapanyagokkal, beszélgetünk a madárvédelemről, a szelektív gyűjtésről.

A kézműves foglalkozások mellett ügyességet fejlesztő, mozgásra ösztönző játékainkat is kidolgoztuk illetve beszereztük. Többek között építőkocka és babasarok a kicsiknek, célba dobó és szem-kéz koordinációs játékok a kicsit nagyobbaknak. Óvodástól a felnőtt korosztályig gokartozhatnak nálunk minőségi pedálos gokartokkal. Igazi családi versenyek zajlanak a mini távirányítós verseny autópályánál, amivel nem egyszer családi bajnokságot is rendeznek a vendégek. Újabb eszközeink a trambulinok és az elektromos játékautók, amiről a honlap menüpontjai adnak tájékoztatást. Biztonságos, akár óvodás kézbe is adható íjainkkal lőhetnek célba.

Amennyiben gyermek programot szervez, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Rendezvényét tervezze az Ökocsiga Játszóházzal!

  • Játékaink minden korosztályt kiszolgálnak és a minőségi elvárásoknak megfelelnek.
  • Rugalmasan illeszkedünk a rendezvény témájához.
  • A játékok felügyeletét tapasztalt koordinátorok végzik.
  • Folyamatosan megújulunk.
  • Kedvező árak, minőségi szolgáltatás.

Akikkel már dolgoztunk:

T-Com Gyerek Sziget, Füvészkert, Fővárosi Állat- és Növénykert, Magyar Természettudományi Múzeum, Gemenci Ökoturisztikai Központ, MÜPA, Fuga, WAM DC, Ozorai Pipo Várkastély, Mecsextrém Park Pécs, Paksi Atomerőmű Zrt, Cimbora Alapítvány, Atomerőmű Sportegyesület…….

 

 


.