Magunkról

Ökocsiga Játszóház

Játszóházunk nem vállal saját telephelyén gyermek programokat, de mint eddig is igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni. Legyen az városi vagy céges rendezvény, óvodai vagy iskolai program, gyereknap, családi nap, autómentes nap, állunk a rendezvényszervezők és a pedagógusok rendelkezésre

Az Ökocsiga Játszóházat 2006-ban hoztuk létre családi vállalkozásként. Kezdetben kizárólag természetes alapanyagokat használtunk. A faágakból különböző méretű és formájú alkatrészek készültek, amiket a gyermek megcsiszolt, ezután együtt összeállítottuk. Fából készültek a járművek és a különböző rovarok is melyet zsákmadzaggal, rafiával, termésekkel, fűszerekkel egészítettünk ki. A kicsiknek azért tetszett, mert ilyen technikával még nem találkoztak, a szülőknek és nagyszülőknek pedig azért, mert visszahozta egy kicsit a gyermekkorukat. A fajáték készítés természetesen a mai napig megmaradt, de idő közben további kézműves tevékenységekkel bővült. Ilyenek a varrás, textiltáska festés, bőrékszer készítés, gyöngy vasalás, zsugorfólia medál készítés. Foglalkozás közben sok ismeretet próbálunk átadni a velünk játszóknak. Megismertetjük őket a felhasznált alapanyagokkal, beszélgetünk a madárvédelemről, a szelektív gyűjtésről.

A kézműves foglalkozások mellett ügyességet fejlesztő, mozgásra ösztönző játékainkat is kidolgoztuk illetve beszereztük. Többek között építőkocka és babasarok a kicsiknek, célba dobó és szem-kéz koordinációs játékok a kicsit nagyobbaknak. Óvodástól a felnőtt korosztályig gokartozhatnak nálunk minőségi pedálos gokartokkal. Igazi családi versenyek zajlanak a mini távirányítós verseny autópályánál, amivel nem egyszer családi bajnokságot is rendeznek a vendégek. Újabb eszközeink a trambulinok és az elektromos játékautók, amiről a honlap menüpontjai adnak tájékoztatást. Biztonságos, akár óvodás kézbe is adható íjainkkal lőhetnek célba.

Amennyiben gyermek programot szervez, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Rendezvényét tervezze az Ökocsiga Játszóházzal!

N

Játékaink minden korosztályt kiszolgálnak és a minőségi elvárásoknak megfelelnek.

N

Rugalmasan illeszkedünk a rendezvény témájához.

N

A játékok felügyeletét tapasztalt koordinátorok végzik.

N

Folyamatosan megújulunk.

N

Kedvező árak, minőségi szolgáltatás.

Akikkel már dolgoztunk:

T-Com Gyerek Sziget, Füvészkert, Fővárosi Állat- és Növénykert, Magyar Természettudományi Múzeum, Gemenci Ökoturisztikai Központ, MÜPA, Fuga, WAM DC, Ozorai Pipo Várkastély, Mecsextrém Park Pécs, Paksi Atomerőmű Zrt, Cimbora Alapítvány, Atomerőmű Sportegyesület……

Már több mint 10 éve dolgozom együtt az Ökocsiga  csapatával. Örömmel hívom Őket orfűi rendezvényeinkre. Közreműködésükkel biztosra mehetek: mindig a rendezvény jellegének és a korosztályi sajátságoknak megfelelően készülnek fel játékokkal és kézműves tevékenységekkel. Hozzáállásukból árad a kreativitás, és a hagyomány tisztelet. Jelenlétük inspirálja a több résztvevőt is. Egyszerűen jó velük együttműködni.

Dr. Gonda Tibor

orfűi tturisztikai szolgáltató, Orfűi Turisztikai Egyesület

Az Ökocsiga programjai nagyon változatosak és színvonalasak. Nagyon rugalmasak és ötletesek, mindig alkalmazkodnak az aktuális tematikákhoz. Évek óta dolgozunk együtt az állatkerti fesztiválokon, mindig újítunk valamit. Nagyon jó, együttműködő partnerek, mindig lehet rájuk számítani. Minden rendezvényszervezőnek ajánlom a velük való együtt dolgozást.

Sárfalvi Judit

rendezvényszervező, Fővárosi Állat- és Növénykert, Ismeretterjesztő Osztály

Megbízható,profi munka,pontos megjelenés. Sokrétű, érdekes programot kínálnak a legkisebbektől a serdülőkön át, egészen a felnőtt szülőkig. Rendezvényeinken egyedi készítésű logikai és gyerekjátékokat biztosítanak, szép, igényes kivitelben. Kellemes légkörben, jó hangulatban, kellő empátiával telnek a foglalkozások.

Sánta István

sportszervező, Atomerőmű Sportegyesület szabadidősport szakosztály