Hétpróbás játékok

Ökocsiga Játszóház

Lovagi játékok.

„Kedves Vándor! Állj meg egy percre e táblánál, Bergengócia királya lehet, hogy téged keres. Azt híresztelik a madarak, hogy a király segítőt keres maga mellé. Egy olyan ifjút, aki segítségére van az ország irányításában. Ahhoz, hogy a segítő címét elnyerje valaki, hét próbát kell kiállnia. A jelentkező ezen próbák során bizonyíthatja rátermettségét, gyorsaságát, műveltségét, bátorságát. Ha teljesíted a feladatokat, akkor egy tallért kapsz. A begyűjtött 7 tallért az utolsó helyszínen egy jutalomra válthatod. Fogadd hát a kihívást, hátha te leszel a szerencsés kiválasztott.”

Mint az előző sorokból kiderült, Bergengóciában kalandozhatnak egy kicsit a játszani vágyó fiatalok (vagy a már nem annyira fiatalok is), ahol hét állomáson kell teljesíteniük más-más feladatot. Ezek között van harci gépek kezelése (katapulttal kell várat ostromolni), bátorság próba (át kell kelni a boszorkányok erdején), ügyességi próba (kötél labirintuson átkelve kell megszerezni az óriástól a kulcsot) vagy akár kötél karika dobás is.

A játékokat kicsik és nagyok is végig tudják játszani, hiszen a feladatok könnyűek, az eszközök jól használhatók. Minden játék  szépen kidolgozott és igazán látványos, ezért a gondtalan kikapcsolódás garantált.

Az állomások egységes megjelenést kaptak, a feladatok minden helyszínen írásban is fel van tüntetve, illetve a nagy csomagnál jelmezbe öltözött koordinátorok várják az ifjú próbatevőket. A próbákat egyénileg és csapatban is teljesíteni lehet.

A játékot csomagokban kínáljuk.

Alap csomag: csak a hét állomás egy koordinátorral. Ez egy költség hatékony megtoldás, arra az esetre ha a program szervezője tudja biztosítani a személyzetet. Az állomások irányítása pár pillanat alatt elsajátítható. Ezt a megoldást főleg intézmények számára ajánlom.

Nagy csomag: állomások, szabály ismertető táblák oszlopokkal, jelmezes koordinátorok, fotó sátor jelmezekkel, díszletekkel. Opcionálisan a hétpróbát teljesítőknek erre az alkalomra készített kitűzőkkel. Ebben az összeállításban igazán látványos a játékpark, hiszen minden részletében szépen kidolgozott, egységes arculatú szett. Más mint az átlagos rendezvényeken eddig megszokott dolgok, igazi különlegesség. Ezt a csomagot, céges rendezvényre, városi rendezvényre vagy falunapra ajánlom.

Természetesen az állomások számának csökkentésére is lehetőség van.

A játékpark helyigénye nagyjából 200 négyzetéter.