Kis pedálos gokartok

Ökocsiga Játszóház

Kis pedálos gokartok

A kis pedálos gokartok a népszerű játékaink dobogós helyén vannak. Ezek a járművek óvodás gyerekek részére készültek, itt játékosan tanulhatják meg a tekerés élményét és a közlekedés alapjait.

Súlyából és kialakításából adódóan könnyű tekerni, egyedüli feltétel, hogy a gyerek már ismerje a pedál használatát, és ha a kanyarodással még adódik is gond, abban a szülők, óvónők, vagy a koordinátoraink segítenek. Ez természetesen attól függ, hogy milyen programon veszünk részt. Bármilyen gyermek rendezvény ideális játéka, mely használójának méretéhez pillanatok alatt átállítható. Óvodai alkalmakra, táboroknak, családi napokra, autómentes és céges rendezvényekre egyaránt ajánljuk. Garantáltan jó választás és a rendezvény megunhatatlan eleme. Sok gyerek esetén idő korlátot tartunk, hogy mindenkire sor kerüljön.

Kizárólag a Berg Toys gokartjait használjuk, amely a legjobb ami kereskedelmi forgalomban van. Ezek a játékok Hollandiában készülnek. Esztétikus kialakításúak, változatos színűek, pedál fékkel vannak ellátva. Jól fordulnak, a használata nagyon kellemes élmény.

A gokart pálya helyigénye ideális esetben 100-150 nm, ami lehet egy kézilabda pálya egy iskola udvarán vagy egy elkerített parkoló is. A pálya részét képezik a játékmezőt kijelölő bóják. A telepítés csak kemény felületre javasolt (aszfalt, salak vagy térkő). Füvön illetve homokos talajon a gokartokat nehezen lehet tekerni. A játékok mellé a rendezvény típus függvényében ajánlom a nagy méretű gokartjainkat is.

Videó: Berg Toys