Hilda a repülő

Ökocsiga Játszóház

Hilda a repülő egy különleges szerkezet, mely repülni nem tud, de beleülve kicsit olyan az érzése az embernek, mintha fel tudna szállni.

Makett létére komoly méretekkel büszkélkedik. Hosszúsága és szélessége 3 méter felett van, amely lehetővé teszi, hogy akár három gyerek is beszállhasson egyszerre……..vagy néha egy-egy bátrabb apuka…..

Legtöbbünk nem látott még közelről korabeli harci repülőt. Nálunk nem csak nézheti, hanem beülhet, nyomkodhatja a gombokat, a botkormánnyal mozgathatja a kormány lapokat is. Bár repülni nem tud, látványában mégis különleges élményt ad. A gyerek fantáziájára van bízva, hogy abban a kis időben milyen magasra száll fel, egy kicsit átadja azt az élményt, hogy milyen lehetett két fedeles repülőt vezetni. És a gyerekek bizony élnek is a lehetőséggel. Ahogy a képek is mutatják, kifejezetten fényképezéshez használt díszlet.

Ma már mindenkinél ott van az okos telefon mellyel azonnal rögzíthetik az élményt, ami örök emlék lehet a családnak. De igény szerint vállaljuk a fotózást és a kép helyszíni nyomtatását is, amit aztán a vendég rögtön magával is vihet.

Kiegészítésként pilóta kabátot és pilóta sapkát adunk szemüveggel a csemetére.

A fotók a Magyar Természettudományi Múzeumban készültek, a galéria indításához kattintson a képre.