Elektromos autópálya

Az elektromos autópálya az idei év egyik újdonsága, amelyben az állóképességet tesszük igazán próbára. Ahhoz, hogy valaki megnyerje a futamot, bizony sokat kell tekerni azokat a pedálokat. De hogy is működik ez a játék? Nézzük az összetevőket:

  1. Először is kell két szobakerékpár, amelybe egy különleges elektronikát építünk.
  2. Hozzá adunk egy szépen megépített terepasztalt, utakkal, box utcával, autókkal, egyéb dekorációkkal.
  3. Végül adjunk hozzá két versenyzőt, akik a bicajt tekerik.

És kész is a “verseny kifulladásig” tökéletes receptje. Az autók a tekerés hatására indulnak el, és úgy gyorsulnak, ahogy felpörög a bicikli. Lehetséges (sőt, garantált) utóhatás az izomláz. Ez a játék igazi ritkaság, a rendezvény egyik különlegessége lehet. Jó lehetőség az apuka-kisfia, vagy az anyuka-apuka, esetleg az apuka-másik apuka összecsapásokra…….A versenyek nem tartanak sokáig. Amíg a távirányítós autópályánál  három perces váltások vannak itt hamarabb eldől az elsőbbség. Ezért is tud ez a játék aránylag sok embert kiszolgálni kevés idő alatt.

A kínálatban két terepasztal szerepel.

8-9 évestől felnőtt korosztályig egy 2 x 3 méteres. Ezt főleg olyan rendezvényekre is ajánlom, ahol nagyobb létszámú résztvevőre számítanak, illetve szabadabban lehet a hellyel gazdálkodni. A játékhoz több ember fér hozzá és méretéből adódóan látványosabb is. A kerékpárok felnőtt méretűek. Az ülések magasságát lehet csökkenteni, de óvodások és kisiskolások nem tudják használni.

Zárt helyre a kisebb, könnyebben telepíthető 2 x 1.2 méteres asztalunkat javasolom, aminek meghajtását az óvodás korosztályra terveztük. Asztalra rakható, úgynevezett mini bike hajtásával lehet az autókat működtetni.

A galéria indításához kattintson a képre.