Autószimulátor

Az autószimulátor a 2022 év egyik újdonsága, amely először  2022 július 2-án a Bonyhádi Völgységi Múzeum „Múzeumok éjszakája” rendezvényén mutatkozott be.

autószimulátorJátszóházunk nem csak a mozgásos illetve hagyományőrző játékokban tud nagyot alkotni, de a modern technikát is szívesen használjuk. A Virtuális valóság játékunk mellett a bérelhető autószimulátor is fantasztikus virtuális szórakozás. Egy egyedileg tervezett és épített vázra igazi versenyautó ülés, hatalmas ívelt monitor és egy igen jó technikai háttér került, ezért a vezetés élménye garantált. A készítés alatti próbák során mi, a készítők is le voltunk nyűgözve attól, hogy mennyire nagyszerűen adta vissza a vezetés élményét a játék. A vendégek körében is osztatlan sikert aratott.

Jelenleg egy felnőtt és egy gyerek méretre állított szimulátor érhető el. A két gépen futó játék nehézségi fokozatát is ehhez állítottuk. A kitelepülés saját sátorban történik, a koordinálást tapasztalt személyzet végzi. Nagy rendezvény esetén felesleges sorban állás elkerülése miatt sorszámot osztunk, aminek aktuális állását egy kivetítőn jelenítjük meg. Esti program alkalmával különösen szép látvány adnak a számítógép világító részei és a sátorban elhelyzett színes fénycsövek.

A játék 3 x 3 méteres saját sátorban van telepítve.

 

Amennyiben Ön rendezvényt szervez és olyan játékot tervez használni, ami egyértelmű siker mindenkinél, akkor ezzel a játékkal nem fog mellé.

A szimulátorral kapcsolatos képek és információk hamarosan bővülnek.